Codec Guide, your source for quality codecs.

Samsung TV

Op zoek naar een nieuwe televisie, maar nog niet zeker over het soort, de grootte of het merk? Bij Plasma Discounter is genoeg informatie te vinden over het vinden van de ideale televisie. Of het nu een Sony TV of Samsung TV gaat, of dat u toch liever een Philips TV wil kopen, alle benodigde informatie is hier te vinden. Bovendien vind je televisies van deze topmerken bij ons tegen de scherpste prijzen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het assortiment Samsung TV’s. Een Samsung TV staat namelijk garant voor kwaliteit en heeft hierbij een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn er elk jaar meerdere modellen van het merk die in de prijzen vallen, en dit is niet voor niets.

De Curved TV

Wanneer je beschikt over een iets groter budget, is een Samsung curved TV een uitstekende keuze. Door de lichte buiging in het scherm is het TV kijken nog aangenamer geworden. Door het geboden scherm zit je altijd midden in de actie. Uiteraard beschikken de curved Samsung TV’s over Ultra HD, waardoor de televisies beschikken over haarscherp beeld. Ultra HD is namelijk 4 keer zo scherp als Full HD beeld! Ook wanneer je kiest voor een grotere Samsung TV is dit een prima keuze.

UHD

Naast de gebogen televisies zijn er nog veel meer varianten van de Samsung TV die eveneens erg populair zijn. Vooral onder de UHD Samsung TV’s zien we hier een positieve trend. Door de extreme details en het adembenemende kleurgebruik en contrast, wil je na het zien van deze Samsung televisie niets anders meer. En hoewel niet alle zenders en films op dit moment beeld in Ultra HD aanbieden, kun je door middel van UHD upscaling alsnog genieten van deze kwaliteit. De Samsung TV zal de kwaliteit namelijk zelf optimaliseren.

Samsung Smart TV

Of je nu kiest voor een 32 of 50 inch Samsung TV, al deze televisies beschikken tegenwoordig over het Smart-TV principe, waardoor je met een Samsung TV meer kunt dan alleen televisie kijken. Wanneer je de Samsung TV verbind met het internet, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is er de vernieuwde Smart HUB, die jouw entertainment toont en gemakkelijk beschikbaar maakt. Maar tevens kun je gebruik maken van Voice en Gesture control, waarmee je de Samsung TV met je stem en handgebaren kunt bedienen.